Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > O nama

Naša istorija

Guangzhou Sky sportske opreme Co, Ltd osnovano je 2004, je R & D kompanija za proizvodnju i proizvod u Kini koji se fokusiraju na proizvodnju svih vrsta. Uključujući sportsko podno obloge, atletsku trkačku stazu, EPDM igralište i Veštačku travu za sport i pejzaž.

图片1.png


Naša fabrika

Guangzhou Sky Sports Facilities Co, Ltd se nalazi u Guangdžou, Kina sa profesionalnim i međunarodnim mašinama i na tehničkom kontrolnom odjelu. Sa bogatim iskustvom i visokokvalitetnim proizvodima toplo pozdravljamo kupce iz cijelog svijeta da sarađuju s nama kako bismo stigli do pobjede.

图片2.png


Naš proizvod

SKY Sports proizvodi uključuju sledeće:

1, površina akrilne površine

2, akrilni tvrdi tenis

3, Silicon PU košarkaški teren

4, Synthetic Track

5, Veštačka trava

Snabdevamo proizvode sportskog materijala poda širom sveta širokom spektru vlada širom sveta, od velikih multinacionalnih organizacija do javnog mesta zabave.

图片3_副本.png


Primjena proizvoda

Angažovani su na različitim košarkaškim terenima, badmintonskim terenima, teniskim terenima, odbojkaškim terenima, fudbalskim terenima, trkačkim i drugim sportskim terenima. Aplikacija su sve škole, vrtić, park, stadion, gimnazija, itd.


Naš sertifikat

Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije direktno povezan sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta kao što su propisane u CE, ROHS, SGS smjernicama i strogom sistemu kontrole kvaliteta.


Proizvodna oprema

Mi koristimo internacionalnu najnoviju mašinu za proizvodnju naše robe.

1, Engleska Cobble tfting mašina za osiguranje visokog kvaliteta veštačke trave.

2, Mašina za reakciju akrilnih i silikonskih materijala

图片4.png


Tržište proizvodnje

Imamo klijente sa domaćeg tržišta i tržišta u inostranstvu. Mi u inostranstvu možemo govoriti tečno engleski za dobru komunikaciju. Naše glavno tržište prodaje:

Bliski istok 25.00%

Centralna i Južna Amerika 15.00%

Sjevernoamerički 15.00%

Druga oblast


Naša usluga

Osim prodaje proizvoda, SKY Sports takođe može obezbediti sportske terene koji vam crtaju besplatno po vašoj terenu. Imamo puno instalacionih usluga, za smernice i vedios za vas i našu profesionalnu instalacionu ekipu godinama. Nakon korišćenja naših proizvoda, možemo pokazati kako održavati proizvod u dobrom stanju.