Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com

Veštačko travo

Trava Landscpe široko rasprostranjena upotreba rekreacionih trava, pogodna za unutrašnju dekoraciju, baštenski pejzaž, obloženi teretani podne obloge sintetička veštačka trava i trava i izgradnja zelene travnjake, svetla zelena boja, fino trava, najbolja zamena prirodne trave, trava je više i široko se koristi u hotelu, ukrašavanje pokrivača u okruženju, prodavnice zelenila ravnog krova, poslovne zgrade, uredske dekoracije.

Pošaljite upit

1. Naše prednosti:
Vrhunski kvalitet, kao rezultat specijalizacije i standardizacije! U proizvodnji su primenjene pune automatske linije, kao što su Robot zavarivanje itd.
Najbolja cena, kao rezultat direktne prodaje! Direktna prodaja je marketinški način Libije, tako da klijenti mogu dobiti najbolju cenu iz naše fabrike.
Visoka tehnologija, kao rezultat inovacija! Konstantna ulaganja u R & D za podsticanje inovacija i dugoročna saradnja sa Kinom
Poznati fakulteti i instituti, kako bismo osigurali našu stalnu inovaciju i naprednu tehnologiju.
2. Sertifikati
Dobili smo SGS, CE, ROHS sertifikat, GS sertifikat kompanije TUV iz Njemačke.
3. Usluge nakon prodaje
Insistiramo na ponudi vrhunskog proizvoda i usluga.


3. Pažnja za instalaciju:

artificial grass installation.jpg


4, naš servis

1. Servisna politika - Naša kompanija ima profesionalno osoblje za projektovanje i upravljanje gradilištem, uspostavio savršeni sistem upravljanja kvalitetom i sistem upravljanja zaštitom životne sredine i usvojio nacionalni sertifikacijski autoritet; na osnovu "standardizovanog upravljanja, dobre reputacije, prvoklasnih proizvoda, profesionalne tehnologije, kvaliteta konstrukcije, savršene usluge za kupce" kako bi osvojili poverenje naših kupaca.

2. Princip rada - Sve oko sebe, visok kvalitet, visoka efikasnost.

3. Nadzor usluge - Cjelokupni proces će obaviti supervizor službe kako bi se osigurala kvalitet implementacije projektne usluge, ostvario dvostruko upravljanje projektom i nadzor, i osigurala efikasno sprovođenje usluga, tako da kako bi poboljšali popratne usluge i kvalitet projekta.

4. Saradnja odeljenja - Implementacija usluge prema zahtevima kupaca, odjeljenja u skladu sa potrebama završetka rada. Puna realizacija interne i eksterne informacione komunikacije, kako bi se osiguralo da se svi informacioni servisi u procesu implementacije mogu brzo i efikasno prenijeti između internog i kupca i kompanije, poboljšati efikasnost rješavanja problema, poboljšati zadovoljstvo usluge.

5. Posjete kupcima - kompanija kao dobar kooperativni odnos između ustanove i kupca, unapređuje međusobnu komunikaciju i razmenu, sakuplja informacije o kupcima, uspostavlja kompletne informacije o arhivama kupaca i postepeno formira kompletan skup informacijske platforme za korisnike. Prema vrstama kupaca, na odgovarajući način posjećuje se, način posjećivanja telefona, u potpunosti razumijemo mišljenja i predloge za servisiranje usluga, a na osnovu toga postepeno poboljšavamo kvalitet inžinjeringa i nivo usluge.


5, FAQ

Pitanje 1: Koji je materijal naše veštačke trave? Da li su sigurni?

Odgovor: PE, PP i PA. 100% svež materijal, ekološki prihvatljiv i bez opasnosti.

Pitanje 2: MOQ naših proizvoda.

Odgovor: 800-1000 SQM-ova, zavisi od različitih stavki

Pitanje 3: Garancija naših proizvoda.

Odgovor: Obično 6-8 godina.

Pitanje 4: Paket naših proizvoda.

Odgovor: Obično papirna cijev + PP vrećica. Može se takođe dizajnirati prema vašim zahtevima.

Pitanje 5: O instalaciji.

Odgovor: svakom klijentu možemo pružiti uslugu "one stop". Zaptivna traka, nokat, guma, lepak ... ...

Pitanje 6: Sample policy

Odgovor: Za narudžbenicu nudimo bez naknade, ali otpremnine i poreze koje plaća kupac


6, Građevinarstvo

artificial grass installation.jpg


7, pakovanje

artificial grass packing.jpg


Hot Tags: proizvođač vještačkih trava, Kina, proizvođač, dobavljač, distributer, fabrika
Srodni proizvodi
Upit