Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com

EPDM igralište

EPDM IGRALIŠTE SURFACING – SVESTRAN & COST-EFFECTIVE SKYSPORT je zadovoljan što dobavljač i širom svijeta, certificirani Instalater EPDM igralište površine, kontinuirano, bez zgloba, porozni materijal napravljen od gumene granule i poliuretanskog veziva dizajniran da biste Minimizirali ozljede zbog na...

Pošaljite upit

EPDM IGRALIŠTE NEVATROSTALNI – SVESTRANI & ISPLATIVE

SKYSPORT je zadovoljan što dobavljač i širom svijeta, certificirani Instalater EPDM igralište površine, kontinuirano, bez zgloba, porozni materijal napravljen od gumene granule i poliuretanskog veziva za smanjivanje ozljeda zbog pada.

EPDM igralište površine je također naš najisplativiji, sve vremenske sigurnost površina za skoro bilo gdje Estetika, komfor i slip otpornost su željene.  Vode troši kroz svoj grubi osnovni sloj kako bi se spriječilo smrzavanje zimi; To ga čini Odličan izbor za vanjski atletske staze, pješačke staze i terase.

Uz ogromnu snagu i izdržljivost, instaliramo EPDM igralište površine izravno na drobljeni kameni temelj.  U odnosu na sigurnosne površine koje zahtijevaju odvojene podkonstrukcije, to vam nudi značajne uštede.

EPDM PLAYGROUND870.png 

 

BOJA i 3D ELEMENATA

EPDM igralište površine je dostupan u 20 boja.  Može uklopiti bilo koji broj od tih boja za stvaranje za vas prilagođenu boju sheme prepun umjetničke detalje koje kompliment arhitekture i krajolika.

  • Dodaj zabave i uzbudljive grafike.

  • Ugraditi tvrtka grb ili Logotip.

  • Stvaranje interaktivnih igralište s jedinstvenim elementima koje nadahnjuju maštu.

 

Usluga:

Temelji se na zahtjevima i proračun kupaca, možemo učiniti pločnik planove i prilagođene proizvode da li je novi ili obnoviti sud. Naša tvrtka može pomoći klijentima da jedan stop nabave, temelji na trčanje pratiti jednokomponentnog pu ljepilo ljepilo, utrku pratiti sprej ljepilo, EPDM gumene granule, za kosu, boje, MDBE/okoliš prijateljski otapala itd.


Naša proizvodnja:

EPDM PLAYGROUND1637.png


Certifikati:

EPDM PLAYGROUND1669.png Hot Tags: EPDM igralište, Kina, proizvođač, dobavljač, distributer, tvornica
Srodni proizvodi
Upit