Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
2017 WuHan International izložba sportske robe za sportske dvorane i trkačke materijale
- Jan 08, 2018 -

2017 W u H međunarodna izložba sportske opreme za sportski teren i trčanje materijala

 

Prema vuhanu, "uspostaviti nacionalni centar grada, renesansni vuhan", istaknuti "jak sportski grad" i prosperitet sportskih preduzeća, standardizovati sportsko tržište, izgraditi i modernizirati preduzimanje grada fizičke kulture i sportskog centra, ubrzati razvoj nacionalnih sportova i popularnost nacionalne fitnes kampanje, promovisati razmjenu i saradnju između sportskih operatera, stvarati dobro socijalno okruženje za razvoj sporta, uz podršku relevantnih vladinih odjela i industrijskih udruženja, od strane centra za sportski menadžment u provinciji Hubei, apsorpciji bluebirda investicioni fondovi, telo u sportskoj industriji u provinciji Hubei i kosmički inkubator co., LTD., građevinsko udruženje sportskih objekata provincije Hubei i wuhan zte boehner exhibition co., LTD., zajednički hostirane 2017. međunarodne izložbe sporta za wuhan zakazano je za septembar Od 15. do 17. 2017. u Wuhan-inom međunarodnom izložbenom centru.

 

 

Zbog toga je naša kompanija bila pozvana kao izlagač koji je prisustvovao prvom međunarodnom izložbi sportske robe u Vuhanu.

IMG_4161.jpg

Tokom izložbe mnogi učesnici dolaze preko naše komunikacije sa kompanijom, naše prodajno osoblje je i dalje toplo gostoprimstvo, jer neki potrebni materijalni materijal za poređenje istraživanja kupca, našeg sajta ili poslao veliki broj uzoraka, olakšava kupcima.

IMG_4163.jpg

 

Sportski sajam u guangdongu 2017 (štanda: A431), koji će se održati od 23. do 25. septembra, takođe će nastaviti da učestvuje na izložbi. Ako smo zainteresovani za učenje o našim proizvodima ili želimo da sarađujemo, možemo doći na izložbu.

Ukoliko želite da vidite proizvode naše kompanije, ali ne možemo slobodno da učestvujemo na izložbi, možemo kontaktirati naše prodajno osoblje za uzorke, kontakt informacije: email: sale3@gzskysports.com Tina.