Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Acrylic Court projektna rešenja
- Mar 03, 2018 -

1 , Zašto se površina materijala akrilnog premaza pojaviti kao gruba?

Razlog je u tome što je okolišno okruženje zagađeno tokom procesa izgradnje, što dovodi do jačine masti u boji. U ovom trenutku sivi nož se može koristiti za lopate nečistoće ili mašine za brušenje sa istaknutim poliranim mestom. Zbog toga, tokom izgradnje, moramo obratiti pažnju na čišćenje gradilišta na vrijeme kako bi održali čistu lokaciju.

2 , Koji je razlog zašto je površinski premaz bel?

Ovo je obično slučaj kada je nanošenje tkanine izloženo vodi kada još nije suvo. U ovom slučaju, građevinski radnik može ponovo zagrebati površinu u obrnutom položaju kako bi pokrio anti-beli sloj.

Iako materijalni materijali na akrilnom stadijumu postepeno postaju najisplativniji i najpopularniji profesionalni materijali za postavljanje vanjskih kurseva, obraćaju pažnju na "dobra vremena i najbolje" u procesu izgradnje i obratite pažnju na mnoge detalje koje se ne mogu zanemariti . U suprotnom, različiti problemi kvaliteta, koji utiču na efikasnost izgradnje i napredak u izgradnji, ako su ozbiljni, mogu dovesti do neuspjeha projekta. SKY Sports Company ima 12 godina iskustva, izgradnju najsposobnijih veština za vašu uslugu!

 

Kompanija SKY Sports (+ 86-15989102043) je proizvođač akrilnih sudskih materijala, akrilni materijali imaju više od 12 godina iskustva u proizvodnji, kompanija ima profesionalni građevinski tim za izvođenje izgradnje Nacionalnog stadiona, izgradnje stadiona.