Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Kindergarten Učionica sa plastikom do koje su pogodnosti?
- Nov 15, 2017 -

Obdanište je važan prostor za dečje aktivnosti, a zahtjevi zemaljskog materijala trebali bi biti i veći. Ne zahteva samo iritantni miris, već takođe ne mora biti oslobađanje štetnih supstanci. Crtani vrtica ne samo da zadovoljavaju ekološke potrebe vrtiću u vrtiću, kao i omiljeni dečiji obrasci karikatura, puni nevinosti i detektivske nevinosti, nastavnici i roditelji uz dobrodošlicu, tako da se u vrtiću koriste crtani filmovi kako bi se lepili kakve koristi?

Prvo, upotreba materijala za hranu, ekološki bezbedniji

Profesionalni vrtić na plastiku glavni materijal je PVC, PVC se široko koristi u oblasti hrane, obično se koristi šolja, kontejneri za hranu, kao i bebi bočice izrađene od PVC materijala, a sam PVC je stabilan u prirodi, ali takođe aplikacija U medicinskoj industriji, na primjer, medicinske infuzione cijevi.

Drugo, namenjeno djeci, da stimulišu maštovitu djecu

Prema atributima boje i karakteristikama za razvoj dece, dizajniranim da bolje stimulišu dječji inteligentni pod. Uključujući Winnie seriju abecede i seriju malih zvijezda, Sheng Shi nastavlja da istražuje psihološku i zabavu djece, uzimajući u obzir lepotu dječjeg poda i ljepotu forme, engleske pisma crtani film u pod, pustiti bebu nehote naučiti pisma, racionalan razvoj Od bebe koja traži znanje o želji učenja, beba je pametniji, studiozniji, zdraviji rast.

Treće, puna dječije nevinosti, u skladu sa dečjoj prirodi

Deca nevinih prirode, koja ih lako mogu privući crtani film, dobar crtani pod u dizajnu koji su više u skladu sa psihologijom djeteta, a sada više od 90% obdaništa u zemlji koriste karikature, djecu predškolskog uzrasta kao što su crtani film , i za maštu bogatoj deci, vole i personifikaciju crtanog; ovi crtaći mogu učiniti ekran više živopisnom i interesantnom predstavom, inspirisati djecu neograničenu imaginaciju. Deca predškolskog uzrasta preferiraju karikature životinjskog karaktera, ukoliko su preterani ili antropomorfni stil učinka, učiniti djeci više zabavne, više voljni da obrađuju vrtić.