Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Vodič za održavanje plastičnih traka za silikonske PU
- Mar 06, 2018 -

1, Prava debljina plastične površine je lepak od gume do površine jezgre, uglavnom kontrolisan sa dva aspekta. Pre svega, debljina pred-inspekcije kroz vertikalnu kalupu, lokalni prsluci viši od lokalnog reza ili čekića su bili nizak. Ako niste mnogo viši, možete koristiti plosnati ruler plus plijesni kako biste osigurali debljinu kalupa, prosječnu debljinu 5MM.

2, tepih travnjaka travnjaka za tepih dodir mekana, dobra fleksibilnost, sigurnost i zaštita životne sredine, svetle boje, šarene. Granville tepih travnjaka ne sadrži formaldehid, teške metale, antibakterijska sredstva koja se uvezu, retardantna sredstva, mogu se koristiti za prozor u zatvorenom prostoru, spavaću sobu, tepih u dnevnom boravku, hoteli, penzioni, izložbeni tepisi, Jedinstvena osvežavajuća priroda može donijeti osvježavajuće osvježavajuće iskustvo.

Dužina takmičenja za međunarodna takmičenja je 38 ~ 42m, a širina je 18 ~ 22m. Širina linije ne sme biti veća od 8cm. Što su dvoje granice nazvale rub, kraće se naziva linija gola. Sredina mjesta ima liniju preko puta koja se naziva središnja linija, usredsređena na središnju liniju do 3m radijusa, nacrtati krug zvani krug. Kazneno područje je centrirano na unutrašnjoj strani svakog posta i izvlači luk u poluprečniku od 6 metara. Jedan kraj je povezan sa linijom gola, a drugi kraj povezan sa pravom linijom dužine 3m i paralelnom sa linijom gola. Dva luka i jedan. Površina između linije i linije gola je kaznena površina. Kaznene poene na sredini linije gola koje su okomito na terenu 6m odeljenja da bi se napravila jasna marka, odnosno tačna lokacija kaznenog mesta. Cilj mora biti postavljen u sredinu dve golske linije, sastoji se od dva vertikalna postolja od 3m iznad i horizontalnog prečnika 2m ispod zemlje. Širina i debljina horizontalnog drveta treba biti 8 cm, širina posta i prečnika jednake.

Proces izgradnje 1, osnovni tretman novog cementnog betonskog temelj 1.1 nosi temperaturu sa obe strane širine osnove 40-50mm mlinske dužine 3mm, površina šiva u "V" tip (40-50 je da se poveća Kožni ljepilo i površina podnožja da bi se povećala njegova adhezija, dubina 3mm je da se osigura debljina mase zaptivanja bez korištenja elastičnog položaja sloja, kako bi se osigurala dobra ukupna jačina, tako da osnovni toplotni ekspanziju i kontrakcija ne utiču na silikonsku površinu PU). 1.2 rastvora mokre baze sa vodom (kako bi se sprečilo prodiranje razblažene hlorovodonične kiseline u temelj) do 8% razblažene hlorovodonične kiseline ravnomerno potresati i oprati baznu površinu, a zatim isprati vodom (obično ispirati dvaput), nakon zahtjeva za sušenje Boja površine cementa, bez belog praha i plutajućeg materijala. U procesu livanja zaokružiti oznaku vode i napraviti oznake.