Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
Budući trend razvoja plastične industrije piste
- Dec 27, 2017 -

Trend budućeg razvoja industrije plastičnih pista

 

 

Industrija sportskih podnih obloga od plastičnih pista u Kini ima više od 20 godina razvoja, u posljednjih nekoliko godina, česte vrijeme piste i imao je puno plastičnih pista kompanija za sportske podne počela je razmišljati o smjeru budućeg razvoja.

Za razvoj preduzeća za proizvodnju podzemnih materijala od plastičnih mina, ako se odvoji od kvaliteta i izgradnje brenda, poput ribe koja je izgubila vodu, na kraju će umreti.

Prema tome, proizvodno preduzeće treba da shvati trend razvoja budućeg pokreta plastičnih pista i da adekvatno prilagodi strategiju razvoja.

 

 

Sportsko tereni od plastične piste, uključujući plastične košarkaške terene, teniske terene i odbojkaške terene, nije ograničeno na sportska mesta i škole.

Sve više rezidencijalnih površina, nacionalnog fitnes plaza, preduzeća i ustanova, krov zgrade je takođe počeo da konfiguriše, živopisna plastična pista ne samo da ima funkciju kretanja i šarene boje nosi težinu uloge dekoracije.

Sve su to blisko povezane sa kvalitetom plastične trkačke staze, koja zahteva pažnju proizvođača sportskih terena od plastičnih pista.

Naravno, Rim nije izgrađen za jedan dan, a proizvodnja visokokvalitetnih, ekološki prihvatljivih, visokokvalitetnih plastičnih pista nije dan za posao, ali mora početi sa prvim koracima.

Strateška vizija za buduću industriju mora biti napredna.

Šta je budućnost industrije plastičnih pista?

 

 

Razvijte tržište visokokvalitetnim zelenim proizvodima bez rastvarača

Tržište se ne može otvoriti, najosnovniji razlog je još uvijek prednost da plastična pista proizvodi sportski kvalitet materijala.

Kvalitet podnih obloga plastičnih pista se odnosi na oba proizvoda (materijal) koji se takođe nalaze u vanjskom obliku (oblik), a kvalitetni plastični pisti moraju biti sportske performanse i ekološki učinci.

Prema analizi industrijskog veterana, plastična platforma za sportske podove želi da slavi, treba obratiti pažnju na istraživanje i razvoj novih materijala, kako bi zadovoljila javnost veću potražnju na svojstvima sportskog materijala za plastične staze.

U proizvodnji moramo odabrati napredni proizvodni sistem proizvodnje i strogo kontrolisati kvalitet.

S obzirom na posebnost industrije, odabir sirovina predlaže korišćenje nivoa bez rastvarača i upotrebom sigurnih brendova sirovina, u izvoru kako bi se osigurala kvaliteta materijala, materijalna proizvodnja na punjenje mora biti striktno pod kontrolom, kako bi se osigurala stabilnost materijala, podstandardnim materijalima strogo je zabranjeno da napuste fabriku, samodisciplinu, od izvora, kako bi stvorili visokokvalitetni materijal piste.

Sa visokokvalitetnim materijalom bez solventnih materijala visokih performansi, moguće je eliminisati građevinsko osoblje tokom procesa izgradnje, kako bi se olakšala pogodnost dodavanja razblaživača, uzrokujući zagađenje.

 

 

Izgradite snažan brend da demonstrirate snagu preduzeća

U industriji se veruje da je razvoj brendiranja važan način promovisanja i održivog razvoja plastične piste.

Sadržaj brenda obuhvata sve od proizvodnje do usluge pakovanja, ali na kraju to je "sveobuhvatna snaga" preduzeća, koja mora biti posvećena punoj pažnji.

Drugo, javnost posveti više pažnje kvalitetu proizvoda.

Dobar proizvod mora imati dobar brend;

Stoga, plastične platforme staze za sportske tvornice u procesu razvoja do svojih proizvoda u brendu, omogućiti efekt brenda vožnje, pridržavati se razvoja "zelene, zaštite životne sredine, visokih performansi" teme, prilagoditi se razvoju u budućnosti tržište sportskih terenih za plastične platforme.

 

 

Poželjan je zeleni i ekološki slobodan materijal za pokretanje plastičnih pista

Iako su standardi zelenih proizvoda određeni zemljama širom svijeta različiti, naglašavaju se da proizvod treba da bude pogodan za ljudsko zdravlje i zaštitu životne sredine.

Prema bijelom papiru Svetske zdravstvene organizacije (WHO), više od 64 posto vazduha u vazduhu u zgradama u svetu, koje sadrži više od 64 posto zagađenja, potiče od premaza.

Dakle, neophodno je zaštita životne sredine bez rastvarača, niska VOC, mreža, sportski tereni od plastičnih pista primena zelenog pravca razvoja bez zagađenja u skladu sa pravcem održivog razvoja društvenih javnih interesa i industrije.

 

Incident "toksičnog pista" potaknuo je u prvom planu bezbednosne i ekološke probleme plastičnih pista.

U društvenoj javnosti i vladi, pod nadzorom budućnosti, zahtevi plastičnih pista za kupce prilikom izbora dobavljača plastičnih pista će se fokusirati na proizvođače materijala u proizvodnji zelene zaštite životne sredine bez plastičnog pista za solventne slojeve.