Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
EPDM konstrukcija gumenih čestica
- Dec 28, 2017 -

EPDM guma čestica kvadratna konstruktivna metoda

 

EPDM gumene granule su uobičajene u našem životu, posebno u nekim sportskim, sportskim školama na otvorenom sportu. EPDM konstrukcija je postala vruća tačka pažnje, hajde da napravimo kratak uvod, nadamo se da ćete dati vrijedno mišljenje!

 

 

Pređite na kraj:

1, test za razumno uređenje radova za popločavanje, mora biti u skladu sa setom rješenja na osnovu merne linije linije, cijele lokacije u trake, a zatim prema članku prema blokiranju.

Četka:

2, na osnovu prihvatanja osnove, kako bi se ojačala osnova i vezivanje materijala na površini, na bazi prvog udara sloj posebnog lepka pomešan sa razređivačem u određenom procentu smeše, ravnomerno obložen valjkom ljepilo, nakon što su suši početak tlaka na dnu črnih čestica.

3, donje asfaltiranje: sa crnim gumenim česticama i posebnim lepkom u skladu sa 6.5: 1 težinski odnos, sa uređajem za mešanje u zoni mešanja i koristite šipak za prelazak na liniju linija, sa darbilim popločavanjem, valjanjem valjka kamenog valjaka.

Nakon donjeg učvršćivanja, pokrenite štapić za noodle.

Posle dva do tri sata očvršćavanja, još jednom koristite valjkasto sabijanje, neuravnoteženo tlo sa lopaticom kako biste ga udarali, kao što je gleterica, valjkasta pasta, malo razređivač da biste igrali glatku ulogu.

4, površinski popločavanje: prema težinskom odnosu od 4: 1 sa EPDM granulom i specijalnim lepkom, sa mešačkim uređajem u zoni mešanja i koristite šip za prosleđivanje linije linije, sa darbenim popločavanjem, uz valjanje valjkastog valjka valjka, obratite pažnju na kompaktnost, ravnost, debljina, navijanje i iznova.

Posle dva do tri sata očvršćavanja, još jednom koristite valjkasto sabijanje, neuravnoteženo tlo sa lopaticom kako biste ga udarali, kao što je gleterica, valjkasta pasta, malo razređivač da biste igrali glatku ulogu.

5. Mjerenje linije za markiranje: izvadite liniju označavanja kursa po potrebi.

Nakon naglaska, sportska tehnologija treba da pregleda.

Linearni deo se provjerava identifikovanom merom čelične trake, a nakon potvrđivanja standarda, može se obojiti propisanom oznakom.