Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com
Dom > Vijesti > Sadržaj
18. Guangdong Međunarodni sportski proizvodi Expo Guangdong Sportski sajam
- Jan 03, 2018 -

18. Međunarodna sportska roba G uangdong expo G uangdong sportskog sajma

 

Kao državni savet o ubrzanju razvoja sportske industrije, promovišu sportsku potrošnju br. 46, prošle godine otvorila je prvu godinu "sporta", u 2016. godini u politici dividendi, posebno implementaciji vlade provincije Guangdong br. 76, sve više i više resursa, kapitala i praktičara doselilo se u sportsku industriju, entuzijazam da učestvuje u masovnim sportskim aktivnostima, sportskim praktičarima, brojnim poslovnim prilikama u svakoj liniji sportske industrije i sportu zlatnog doba dolazi, pošto južno područje, područje južne Kine pogodno za sportske aktivnosti tokom cijele godine, posebno pod pokroviteljstvom masovnih sportskih aktivnosti u politici i kapitalu, snažniji razvoj, trčanje, fitness, joga, igranje sportova, aktivnosti na otvorenom, biciklizam itd.

Sportski sajam ima solidniju tržišnu osnovu.

"Guangdong sport expo 2017" preduzeće "2016 Guangdong sportske robe", koji povećavaju geografski opseg, važnije je značenje sporta u proširivanju izložbe, sadržaj izložbe će pokriti sportove svake godine cjelokupni industrijski lanac, uključujući sportske događaje, treninge, sportske klađenje, izgradnju sportskih objekata, sportske prostore za zabavu, sportske potrepštine, opremu za odeću, sportski turizam, sportsko oglašavanje, sponzorstvo, osiguranje itd.


1507513052601730.jpg

Biće platforma za sportsku industriju koja će prikazati, razmjenjivati, trgovati, iskusiti i odgovarati potrebama i potrebama.

1507513492176526.jpg

Zbog toga je naša kompanija bila pozvana da učestvuje na izložbi, a zato što su vuhanska izložba i gangdong sportski izlošci samo svega nedelju dana, vreme je za nas veoma hitno.

Ali prodavci naše kompanije su i dalje pun energije i brzo se šire.

 

 

Bilo je beskrajnog toka ljudi koji posjećuju izložbu.

 

 

Zauzeti raspored ne utiče na gostoprimstvo našeg osoblja.

1507513214923037.jpg

 

Tokom godina smo se pridržavali poslovne filozofije "kvalitetne prve, dobre vere", težeći da postanu prvi izbor proizvođača sportskih terena.

Nadam se da ćete nas podržati!