Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com

Akrilna površina za odbojnike

Akrilni sportski puferski prostor Materijali akrilnog kursa mogu se koristiti iu pufernoj zoni različitih sportskih objekata, područja publike.Barf za sportske terene, ali je lako učestvovati u takmičenju sportista koji pripremaju kretanje, potpuno se prilagode istom mestu , u igri ...

Pošaljite upit

akrilna sportska pufera

Materijali akrilnih materijala takođe se mogu koristiti u puferskoj zoni različitih sportskih objekata, područja publike.Barf za sportske terene, ali je lako učestvovati u takmičenju sportista koji pripremaju kretanje, u isto vreme se prilično prilagođavaju konkurenciji, u igri neće zbog nepoznavanja lokacije i uzroka neuspjeha.

Polaganje akrilnog materijala u području publike može izbjeći ozbiljne povrede izazvane previše publike i previše emocionalne.

Akrilični materijali za sudove mogu se koristiti na mnogim drugim mestima, kao što su aktivnosti na otvorenom u vrtićima i gimnazijama.

Prilikom razmatranja o tome da li su materijali za akrilne tečnosti, mogu se uzeti u obzir da mesto sprečava kliznu, habanje otpornu, umerenu elastičnost, zadovoljavaju zahteve sportske povrede, jer u aspektima akrilnog materijala može zadovoljiti zahteve, može koristiti akrilatni materijal. acrylic sports buffer area894.png 

Mnogi ljudi imaju pogrešne zaključke o akrilnom sportskom puferskom području: što je veći pufer, bolje ili manje .

U procesu dizajniranja i popločavanja akrilnih kurseva, neki korisnici misle da je prostor za akrilne sportove izvan terena stadiona neobavezan, a akrilna smola se pravi na bijelu liniju polja.

Svaki sportista ne može izbjeći cilj čuvanja lopte, jedne stope napolju ili nakon lopte.

U tom slučaju, iz određenog elastičnog pokreta na drugu krutu tlu, slučajno prskanje gležnja, ozbiljan prelom.

Od fitnessa i sigurnosti sporta, najmanje jednog metra izvan granice sa sudom, najbolje je održavati isti materijal kao i plastični pod od 2 metra.

Dakle, da li je veća zaštitna zona?

Sa stanovišta investicija i troškova, ako je to jedan komad akrilne košarke ili terena za tenis ili badminton, odgovarajuće produženje 1-2 metra izvan granice kao pufera, ako vam treba da sedite oko lokacije, može odgovarajuću širinu.


skysport Informacije o kompaniji

Skysport su profesionalni proizvođači sportskih površina za visoko-performanse badminton oblake akrilne površine od 2004. godine.

Skysport proizvodna baza pokriva 30000 kvadratnih metara koji se nalazi na Guangdžou. Naša fabrika opremljena naprednom visokotehnološkom, automatskom, obimnom proizvodnom linijom (godišnji kapacitet proizvodnje može da dostigne 60000 tona).

Skysport ima ne samo R & D odjel, već i svoju laboratoriju. Sve boje za košarku moraju se provjeriti i ocijeniti potreban kvalitet prije isporuke.

Dobili smo certifikat CE ROHS Test.

Nacionalna visokotehnološka preduzeća.

Kredita dobro održavana preduzeća.

Biti na listi javnih nabavki.

acrylic sports buffer area2638.png


Sertifikati:

Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije direktno povezan sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta kao što su propisane u CE, ROHS, SGS smjernicama i strogom sistemu kontrole kvaliteta.

acrylic sports buffer area2891.pngHot Tags: akrilna sportska pufera, Kina, proizvođač, dobavljač, distributer, fabrika
Srodni proizvodi
Upit