Guangzhou SKY Sports Facilities Co, Ltd
Tel: +86-02037508090E-mail: sales@gzskysports.com

Akrilna parkirna površina

akrilna parkirna površina SETFAST ACRYLIC LATEX TRAFFIC MARKING PAINT je konvencionalna boja za vodu zasnovanu na suvoj (ne-grejnoj) aplikaciji koja je namenjena za obeležavanje parkinga, aerodroma i puteva. TM2160 i TM2161 odgovaraju trenutnim propisima VOC i mogu se koristiti za opštu primenu ...

Pošaljite upit

akrilna površina parkinga

SETFAST ACRYLIC LATEX PROMET MARKING BOJA je konvencionalna boja za vodu zasnovanu na suvoj (ne-zagrejanoj) bojama namijenjena za obilježavanje parkinga, aerodroma i puteva. TM2160 i TM2161 su u skladu sa važećim propisima VOC i mogu se koristiti za opšte primjene u kojima specifična specifikacija nije potrebna. Proizvod se ne osuši za manje od 60 minuta kada se pravilno primeni u većini uslova okoline.

· Brzo sušenje

· Visoka vidljivost

· Staklene perle mogu biti dodane za pravljenje reflektirajućih oznaka

akril parkiralište surface552.png


Opis proizvoda akrilnog parkirnog prostora :

Grupa materijala postala je osnovna smola akrilata modificiranog organskog silicijuma zasnovanog na vodi, koji se sastoji od agregata, punila, gnojiva, mikrosiličnih vlakana i drugih aditiva.

Može se direktno izvoditi na betonskom podu, površini gvožđa ili drugom tvrdom tlu bez pucanja i pucanja.

Istovremeno imaju finu karakteristiku, to je najbolji izbor za izlaganje na otvorenom sportskom polju.

Može se direktno konstruisati na cementnom tlu ili drugom tvrdom tlu, sa niskim osnovnim zahtjevima i stabilnim performansama.


Obim primene:

Koristi se za površinu na otvorenom akrilnom parkiralištu, košarku, tenis, badminton, stoni tenis, odbojku, rukomet, takmičenje i trening, multifunkcionalna dvorana, gimnazija, škola, jedinica sindikalne aktivnosti, višenamenska hala, plesna soba, kancelarija , hotel, zabavni park, vrtić, prodavnice sportskih proizvoda i ostalo bilo koje površine (cement, keramičke pločice, mermer, drvo, itd.).


Naš Produkt ct

SKY Sports proizvodi uključuju sledeće:

1, površina akrilne površine

2, akrilni tvrdi tenis

3, Silicon PU košarkaški teren

4, Synthetic Track

5, Veštačka trava

Snabdevamo proizvode sportskog materijala poda širom sveta širokom spektru vlada širom sveta, od velikih multinacionalnih organizacija do javnog mesta zabave.

akrilni parkirni prostor surface1932.png 


Servis:

Na osnovu zahteva i budžeta kupaca, možemo napraviti planove trotoara i prilagođene proizvode bilo da je to novi ili obnovljeni sud. Naša kompanija može pomoći klijentima da na jednom mjestu nabave, od trkačke staze do adekvatnog lepka lepila lepka, prskanja ljepila od gume, EPDM gumenih granulata, sušara, boja, MDBE / okoliša prijaznog rastvarača itd ...


Sertifikati:

Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije direktno povezan sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta kao što su propisane u CE, ROHS, SGS smjernicama i strogom sistemu kontrole kvaliteta.

akril parkiralište surface2545.pngHot Tags: akrilna površina parkinga, Kina, proizvođač, dobavljač, distributer, fabrika
Srodni proizvodi
Upit